Kunst verdient een speciaal soort aandacht. Naast de financiële waarde wordt ook rekening gehouden met de persoonlijke betrokkenheid van kunstenaar en de verzamelaar. Daarom is maatwerk in dit geval vanzelfsprekend de standaard. FirstClass Couriers & Transport is gespecialiseerd in project coördinatie voor de verzending van gehele collecties voor tentoonstellingen. Op nationaal én internationaal niveau. Met service van wall-to-wall*!

Natuurlijk ook voor enkelvoudige objecten van A naar B.

Verpakking
Op maat gemaakte kisten voor elk uniek object. Veilig, efficiënt, economisch en duurzaam. Robuuste maatkisten garanderen professioneel transport van alle denkbare vormen en materialen. Van enkelvoudige schilderwerken tot complete 3D tentoonstellingen.
Eveneens zijn er mogelijkheden voor het gebruik van standaard transportkisten, opslagkisten, en kisten voor meermalig gebruik.

Materialen & Extra’s
Gemaakt van eersteklas vurenhout, multiplex, berken, betonplex of materiaal naar wens. De kisten kunnen o.a. worden voorzien van handgrepen, handvatten, sluitingen, scharnieren, wielen, veren, hijshoeken, kijkvensters, schok-, vocht- en/of kantelindicatoren.

Hoe vraag ik dit aan?

We beginnen gewoon met de standaard gegevens. Houd ze alvast bij de hand.

– gewicht(en)
– afmeting(en)
– postcode ophaaladres
– volledig afleveradres / contactpersoon

maar ook:

– soort object
– materiaal van object
– waarde van de zending

Dit garandeert zowel de veiligheid van de zending, als de snelheid.
* FirstClass Couriers & Transport adviseert over gespecialiseerde verpakkingen. Het inpakken dient door de cliënt zelf te worden verzorgd.
FirstClass Couriers is gespecialiseerd in snel transport.
Van eenvoudige koeriersopdrachten tot exclusieve stukken en maatwerk transporten, we nemen het met passie op ons!
Ook op het gebied van specialty freight & logistics. Zowel nationaal als internationaal.