Gebrek aan opslagruimte? Uw magazijnbeheer uitbesteden? Onze logistieke diensten reiken van opslag tot volledig verzorgd warehousemanagement tot een groot Europees distributienetwerk. FirstClass Couriers & Transport werkt niet met standaardprotocollen, maar met mensen. Onze dienstverlening voegt zich naar uw persoonlijke wensen, uw type afnemers en de aard van uw bedrijf. Laat ons de zorg en verantwoordelijkheid voor uw magazijn overnemen. Dan kunt u uw tijd en energie in uw kernactiviteiten steken.

Bij de opslag van goederen kijken wij verder dan enkel het onderbrengen van uw goederen. Zo bieden wij naast opslag ook de mogelijkheid om goederen om te pakken en eventueel verder te distribueren binnen Nederland en via internationaal transport.

Hierbij beschikken wij over een breed Europees distributienetwerk die de belangrijke logistieke kernen met elkaar verbindt. Het distributiecentrum van FirstClass Couriers & Transport is strategisch gelegen in Noordoost Nederland. Door onze gunstige ligging aan de A7 en de Duitse A31, kunnen wij uw zendingen snel in een groot aantal Duitse en Scandinavische steden afleveren. Ook elders in Europa zijn wij, mede door ons uitgebreide netwerk, de juiste keuze voor uw zending.