Kampioen in duurzaamheid

Vanaf begin 2019 is deze groene kanjer ook in te zetten voor nationale & internationale spoedritten. De éérste Nederlandse Iveco Daily ( Blue power) CNG Groengas, met 8 trapsautomaat bestemd voor FirstClass Couriers & Transport, uiteraard euro 6 .
Alle opties aangevinkt voor de chauffeur.

Wil je hem komen bekijken?? dat kan as maandag 24 december 2018 van 13:00 tot 16:00 tevens wordt er dan paling en zalm gerookt , en is er Glühwein, warme chocomelk en koffie.

Firstclass Couriers & Transport
AJ Romijnweg 10
9672 AH Winschoten

IVECO DAILY BLUE POWER UITGEROEPEN TOT ‘INTERNATIONALE BESTELWAGEN VAN HET JAAR 2018’
De prestigieuze prijs is het bewijs van IVECO’s inzet voor technologie en focus op duurzaam transport.

De nieuwe Daily HI-MATIC Natural Power is het eerste cng-voertuig met een 8 trapsautomaat. Hij werpt zich op als de beste oplossing voor het dagelijkse stadsverkeer.
Hij biedt alle voordelen wat betreft comfort, veiligheid, zuinigheid en prestaties voor een breed gamma aan modellen, om een antwoord te bieden op al uw behoeften.
En doordat hij ook fluisterstil rijdt, leent hij zich perfect voor nachtelijke leveringen in de stad.

•Prestaties van CNG-motor op hetzelfde niveau als de dieselversie

•Laadvermogen identiek aan dat van de dieselversie (naargelang de nationale wetgeving)

•Tot 35% besparing op brandstofkosten

•4 dB stiller dan de dieselmotor

•Tot 5% lagere CO2-uitstoot dan de dieselversie (tot 95% minder CO2 met biomethaan)

•Lagere uitstoot dan de dieselversie (-12% NOx, -76% fijn stof)

3.0 MOTOR VOOR ONGEËVENAARDE PRESTATIES

Dankzij zijn duurzame CNG-technologie levert de Daily Natural Power hetzelfde vermogen als de dieselversie. De 3,0-litermotor met 136 pk en een koppel van 350 Nm kan elke toepassing aan, zelfs de meest veeleisende koelsystemen. In reële rijomstandigheden en stadsverkeer kan de HI-MATIC-transmissie die aan de aardgasmotor is gekoppeld, de CO2-uitstoot met 5 procent verlagen in vergelijking met de dieselversie.

Truck run 2018

First Class Couriers heeft weer meegedaan aan de Truck Run Oude Pekela. De Truck Run is een rondrit door Oude Pekela en omstreken waarbij mensen met een verstandelijke beperking als bijrijder mogen meerijden op een vrachtwagen. Doel hiervan is om mensen met een verstandelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen.

Ook dit jaar was de jaarlijkse Truckrun in Oude Pekela weer een groot succes. First Class Couriers was dit jaar verbonden door met een vrachtwagen mee te rijden. De opkomst was deze keer met 50 vrachtwagens erg groot en het plezier was dan ook van de gezichten af te lezen, bij zowel de deelnemers als de chauffeurs.

Johnny, chauffeur van First Class Couriers vertelt: “Het is een bekend evenement in Oude Pekela en omgeving. Het is erg belangrijk om hier dan ook een steentje aan bij te dragen en een glimlach te toveren op de gezichten van de deelnemers. Dat is zeker gelukt, aldus Johnny.

Elfwegentocht 2018

Zaterdag 14 juli 2018 heeft FirstClass Couriers & Transport met maar liefst 5 groengas voertuigen meegedaan aan de elfwegentocht in Friesland. dit is inclusief onze nieuwste aanwinst, een zitmaaier welke ook omgebouwd is op groengas. Hierdoor maaien wij ons gras nog groener.

Er deden 378 elektrische, ruim 600 groen gas, blauwe diesel en waterstof voertuigen mee aan de Elfwegentocht parade op de (N31) tussen Nijega en Garyp. De autoweg werd zelfs speciaal voor het evenement afgesloten voor het normale verkeer. In Drachten gaf André Kuipers het startsein van de parade vanuit Drachten.

Met deze tocht werd aandacht gevraagd voor duurzame vervoersmiddelen en een poging gedaan om het oude record te verbreken en een nieuw record te vestigen in het Guinnes Book of records.

Voor meer informatie omtrent dit evenement kunt u kijken op http://elfwegentocht.nl/