FirstClass Couriers & Transport. Ooit begonnen als eenmanszaak. Nu een snelgroeiend transportbedrijf met een landelijke dekking. Sinds onze oprichting in 2010 hebben we maar één doel: Het volledig ontzorgen van uw logistieke vraagstukken.

Wij geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. FirstClass Couriers & Transport is gespecialiseerd in snel leveren. Vandaag aanleveren en dezelfde dag leveren, spoedopdrachten of overnight zendingen, alles is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig en op tijd worden geleverd, zowel aan consumenten als aan zakelijke adressen.

Dankzij effectieve informatievoorzieningen en ons Track and Trace systeem kunnen wij onze koeriers files laten omzeilen waardoor wij continue een optimale ritplanning behouden. Op deze manier zijn we 24 uur per dag bezig om logistieke vraagstukken op te lossen, voor onze klanten, onze partners en voor onszelf. Hierin durven we innovatief te zijn en elkaar uit te dagen. We durven net even anders te zijn en zoeken onze eigen wegen, zelfs als er eigenlijk nog helemaal geen weg is. Dat maakt het juist zo leuk!

FirstClass Couriers & Transport is een Nederlands bedrijf en wij houden van doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Maar we houden nog meer van het goede doen! Voor onze klanten, onze partners en voor elkaar.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?